RC Singers Konserleri

Yakın bir zamanda Budapeşte Uluslararası Koro Festivali’nden gümüş madalya ile dönen Robert Kolej çok sesli korosu RC Singers, yıl sonu konserleri için Suna Kıraç Sahnesi’ndeydi. 11 ve 12 Mayıs’ta gerçekleşen konserlerde Beatles’dan Queen’e, türküden rock’n roll’a uzanan geniş repertuarını sunan Singers yine büyük beğeni topladı. Bu seneki konserde sürpriz bir konuk koro da yer aldı.

Eski RC Singers üyesi Alperen Elibol RC 15 yönetimindeki Acıbadem Üniversitesi öğrencilerinden kurulu “-3 Çok Sesli Koro” da kısa bir program sundu.

Senelerdir RC Singers içinde yer alan ve bu sene mezun olan 12. sınıfların hüzünlü ama bir o kadar da gururlu vedasına da sahne olan konser, seyircilerin yoğun ilgisi altında tamamlandı.