Pazartesi Müziği

​​​​

Sanat Bölümü Başkanı Merril Hope-Brown’ın öncülüğünde başlatılan kısa konserler dizisi “Pazartesi Müziği”,  öğrencilere ve öğretmenlere müzik yeteneklerini sergilemeleri için bir platform sunuyor. Ms. Hope-Brown bu fikrin nasıl geliştiğini şu şekilde anlatıyor: "Bu konserlerin amacı, Robert Kolej'de daha çok insanın günlük yaşamlarının parçası olarak canlı müzik yapması ve dinlemesi. Daha önce öğle arasında düzenlenen konserleri sonuna kadar dinlemek, derse yetişmesi gereken öğretmenler ve öğrenciler için biraz zor oluyordu. Pazartesi Müziği sadece on beş dakika sürüyor, böylece herkes yemek yiyip müzik dinleyecek vakti buluyor."

Pazartesi Müziği kapsamında son etkinlik, 27 Kasım’da verilen Çağla Erdoğan L12 ve Defne Demirer L12 konseriydi. Yılın ilk konseri 20 Kasım’da Burçe Ataman L11 (vokal), İbrahim Melih Öztürkmen L10 (gitar), Eftalya Ülger L11 (keman) ve Arman Yağcı L12 (piyano) tarafından verilmişti. Geçtiğimiz senelerde düzenlenen etkinliklerde, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin yanısıra öğretmenler de yer almıştı. Pazartesi Müziği, Marble Hall Öğretmenler Od​ası’nda saat 11.50 ve 13.20’de başlıyor.

1  2  3