RC Orkestrası Konserleri

​​​​​​
RC Orkestrası, 25, 26 ve 27 Mayıs tarihlerinde Suna Kıraç Tiyatrosunda verdiği yıl sonu konserlerinde olağanüstü performans sergiledi. Müzisyen öğrencilerimiz cazdan Türkçe rock ve pop müziğe uzanan çeşitli eserlerin yorumlarında yeteneklerini ortaya koydular.

Son yıllarda gelenekleştiği gibi, mezunlarımız da sahnede yer aldılar. RC 69 orkestrası 'Renkler' rock klasiklerinden seçtikleri "Have You Ever Seen the Rain", "All You Need is Love" ve "Ele Güne Karşı" parçalarını seslendirdi, RC 16 mezunu Fuat Cem Özyazıcı'nın yorumladığı özgün eseri "Olduramadım" da dinleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Müzik öğretmeni Deniz Baysal ders yılı sürecince müzisyenlerle çalıştı ve konseri yönetti, iki öğrenci de orkestra şefliği görevinde ona eşlik ettiler. Ada Ciğeroğlu L12 "Anlamazdın" ve Arman Yağcı L11​ "Mad About You" parçalarında orkestrayı yönettiler.

1  2  3