Robert Kolej'de Dünya Dilleri Günü

Dünya Dilleri Günü, 27 Nisan Perşembe günü bir dizi renkli etkinlikle kutlandı. Yabancı diller bölümünün organizasyonuyla gerçekleşen program çerçevesinde öğrenciler okudukları yabancı dilde dersler dışında pratik yapma olanağı buldular.

Sabah teneffüsünde öğrenciler Fransızca ve Almanca şarkılarla karaoke yaparken, farklı ülkelere özgü lezzetleri tattılar.
  Öğle yemeği saatinde öğrenciler verdikleri konserlerle dinleyicileri müzik yoluyla Fransa, İspanya, Almanya ve İsveç'e götürdüler. Kafeteryada ise Japon, Fransız ve Alman mutfaklarından örneklerle özel bir menü hazırlanmıştı.

Marble Hall'da herkes dil becerilerini test etme olanağı buldu: Öğrenciler Türkçe, İngilizce, Fransızca ve Almanca deyimleri diğer dillerdeki deyimlerle eşleştirdiler. Radyo Robert de gün boyunca Almanca, Fransızca, İspanyolca, Yunanca ve İtalyanca şarkılar yayınladı.