Mezunlar & Geliştirme

alumni.jpg

Robert Kolej, öğrencilerine sağladığı benzersiz eğitim sayesinde 150 yıldır Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmayı sürdürüyor.  Bu ayrıcalığı sağlayan kahramanlar arasında öğretmenlerimiz, okul yönetimi ve çalışanlarımız başta gelmekte. Ancak bu başarıda onlar kadar payı olan bir de görünmez kahramanlarız var: Destekçilerimiz.

Kuruluşundan beri hayırseverliğin eğitimdeki gücüne bir örnek oluşturmuş  bu köklü okul,  öğrencilerine sağladığı imkanları ve mali desteği büyük ölçüde destekçilerinden ve mezunlarından alıyor.

Okul ücretleri giderlerin yalnızca %60’ini kapatmaya yetiyor. Kalan açık okula yapılan bağışlarla giderilmeye çalışılıyor. İşte bu yüzden Yıllık Bağış Kampanyası okul için hayati bir önem taşıyor.

Yapacağınız destek ile bir öğrenciye daha Robert Kolej’e girme fırsatı sağlayarak hayatını değiştirebilir, Türkiye’nin her yerinden gelen gençlere, nesilden nesile geçen Robert Kolej değerlerinin aktarılmasını sağlayabilirsiniz.

Bağış yapmak çok kolay ve güvenli: Buraya tıklayarak detaylara ulaşabilirsiniz.

Hiçbir bağış çok küçük ya da çok büyük değildir!
Destekleriniz için öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Tümü
  • RCQ'nun Yeni Sayısını Kaçırmayın