10 Kasım'da Atatürk Özlem ve Saygı ile Anıldı

​​​
​Özel Amerikan Robert Lisesi, 10 Kasım'da Ulu Önder Atatürk'ü özlem ve saygı ile andı.

10 Kasım tören komitesi tarafından hazırlanan ve öğrencilerin etkin olarak görev aldığı anma programında, farklı yönleri ile Atatürk teması işlendi. Büyük bir komutan, güçlü bir devlet adamı, kararlı bir devrimci ve eşsiz bir siyasi deha olan Atatürk'ün liderlik ettiği çalışmalar ve hayata geçirdiği devrimler ele alınarak, bu kararların altında yatan düşünce yapısı ve kişilik özellikleri incelendi.

Atatürk'ü anma haftası etkinlikleri çerçevesinde, 8 Kasım Çarşamba günü Nuri Çolakoğlu RA 62, öğrenciler ile bir söyleşide buluştu. Çolakoğlu, Atatürk'ün ölümünden sonra dünya basınında çıkan haberlerden derlediği kitabından önemli başlıklar paylaştı.

Robert Lisesi, anma töreninin düzenlenmesinde büyük katkısı olan, öğrencilerimizden oluşan Ulusal Değerler Komitesi'ne ve emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür eder.  ​

1  2